Kérdése van? Hívjon minket! +36302806913

Nyakkendő tartó - Apa és fia
Nyakkendő tartó - Apa és fia
15 990 Ft 
13 990 Ft
13

Nyakkendő tartó - Apa és fia

Nyakkendő tartó - Apa és fia
Nyakkendő tartó - Apa és fia
Nyakkendő tartó - Apa és fia

Az Apa-Fia fa nyakkendőtartó szett egy különleges és személyes ajándék, mely nemcsak praktikus tárolóeszköz a nyakkendők számára, hanem egyben erősíti az apa és fia közötti köteléket és összetartozást. Ez a minőségi, fából készített szett minden generáció számára kifejezi a szeretetet és egyedi stílust.

Anyaga
Fa
15 990 Ft 
13 990 Ft
Kezdete: 2024.02.13   A készlet erejéig!
Kedvezmény 13
Megtakarítás 2 000 Ft
Részletek

Jellemzők:

  1. Prémium faanyag: Kiváló minőségű, tartós faanyagból készültek, melyek időtállóak és hosszú éveken át megőrzik szépségüket. A fa természetes megjelenése és melegsége kiegészíti a szobát és otthonosabbá teszi azt.

  2. Egyedi design: A nyakkendőtartók különleges apa és fia felirattal rendelkeznek, melyek hangsúlyozzák a családi kapcsolat fontosságát és a közös pillanatokat. Az egyedi gravírozás személyessé és különlegessé teszi ezeket az örökség tárgyait.

  3. Praktikus tárolás: Minden nyakkendőtartó megfelelően kialakított fogasokkal rendelkezik, hogy könnyedén tárold és rendezd el a nyakkendőket. A szettben található két darab lehetővé teszi, hogy mind apa, mind fia számára legyen saját, személyes tárolóhelye.

 

Használati javaslatok:

  • A hálószobában vagy gardrób szekrényben, hogy rendszerezetten tárold és megőrizd nyakkendőiteket.
  • A fürdőszobában, hogy reggelente könnyen hozzáférhessenek különféle nyakkendőikhez.
  • Az apák és fiúk közös készülődéséhez és öltözködési rutinjához, erősítve a közös pillanatokat.

Az Apa-Fia fa nyakkendőtartó szett egyedi és jelentőségteljes ajándék, mely örömet és emlékezetes pillanatokat hoz az apa és fia kapcsolatába.

Hasonló termékek